CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, 17 November 2011

aii3x..untuk pengetahuan umum la kan..aku tak pernah update aku punya blog ni...even dah lama buat blog,aku tak pernah update sebab bila aku nak buka blog..beruk aku buat hal aishh~ n ada sorang beruk ni yang suke buat gangguan dekat aku bila aku mula menghadap aku punya FB n BLOG ni..adoii..kalau aku buka mulut suruh beruk tu pergi nanti lagi susah..mesti dorang fikir(kenapa kakak aku ni nak suruh orang pergi dari sini? mesti ada apa2x~ hehehe...) haha..aku pun tak tau nak taip apa dah..haha..jahat betul aku ni..*beruk? haha~~

0 kasi story skit: